Despre noi

Meia.ro este un magazin online, specializat în ciorapi / dresuri pentru femei si copii, precum si in Ciorapi compresivi medicinali.

Cand spunem Meia.ro, spunem calitate excepțională, atenție la detalii, eleganță, bun gust, modele atragătoare, diversitate, confort și posibilitatea de a ține pasul cu ultimele tendințe în materie.

Provocarea noastră este de a avea grija de picioarele dumneavoastră, intrucat acestea reprezinta o parte a corpului de care barbatii se simt atrasi. De aceea nu trebuie sa fiti timida in a vi le arata.

Este dedicat reprezentantelor sexului frumos care doresc să facă cumpărături fără a fi necesar să se deplaseze, care preferă să economiseasca timp, având la dispozitie o gama variată de tipuri, modele și culori.

De asemenea, mamele pot opta pentru ciorapii de fetițe cu coloristica special gandita pentru ele si care le vor inveseli ziua.

Fiecare produs este însoțit de poze, de o descriere detaliată, îngrijire, precum și un îndrumar în vederea alegerii mărimii potrivite.

Credem că, la fel ca în cazul pantofilor, nu există ,,prea multe perechi”. Cu timpul ciorapii au devenit, mai mult decat un accesoriu, acestia neavand doar un rol estetic, ci si de protectie a piciorului.

Produsele noastre sunt confecționate în Uniunea Europeana (Italia, Polonia, Ungaria), Turcia si China, din materiale de cea mai bună calitate, alese cu grijă pentru îndeplinirea celor mai exigente cerințe și satisfacerea oricărei femei.

Tehnologia modernă de fabricație combinată cu materialele de cea mai buna calitate plasează produsele noastre în cele mai de top in domeniu.

Meia.ro face eforturi permanente pentru a oferi servicii și suport de cea mai bună calitate în relația cu clienții.