Sursa foto: Shutterstock

 

Odată cu trecerea anilor, rochia neagră a devenit o piesă statement în garderoba femeilor stilate, așa cum editorii revistei Vogue au prevăzut încă din anul 1926, atunci când au apărut primele schițe ale celebrei little black dress, semnate de Coco Chanel. Rochia neagră a reușit astfel să treacă testul timpului, fiind exemplu ideal de piesă vestimentară evergreen.

 

Pentru a te asigura însă că vei avea o apariție care atrage toate privirile, este esențial să te preocupe modul în care accesorizezi rochia neagră, mai cu seamă că accesoriile pot susține în mare măsură farmecul unui astfel de articol vestimentar. În această ordine de idei, te invităm să descoperi în rândurile următoare care sunt cele mai potrivite accesorii pentru o rochie neagră de seară, în ceea ce privește dresurile de damă.

 

Iată, așadar, ce tip de dresuri alegi pentru a accesoriza acest element vestimentar must-have al garderobei femeilor!

Dresurile subțiri, cele mai populare accesorii pentru rochie neagră de seară

Dat fiind că ne dorim să accesorizăm unul dintre cele mai stilate și elegante item-uri vestimentare, în mod evident ciorapii trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor. Prin urmare, dresurile subțiri de damă se numără printre cele mai în vogă accesorii pentru o rochie neagră. Dresul negru transparent, de pildă, ascunde picioarele cu o umbră de eleganță, însă este suficient de subtil încât să lase să se întrevadă atuurile tale. Dacă ești în căutarea celor mai elegante accesorii pentru rochia neagră, ideal ar fi să alegi dresuri de damă Gatta Fortissima 15 den, semi mate, transparente și extrem de fine.

 

Asocierea dresurilor nude cu rochia neagră elegantă este, de asemenea, un etalon al eleganței, mai cu seamă că acest look este adoptat chiar și de ducesele Casei Regale a Marii Britanii. Astfel, poți accesoriza rochia neagră de seară cu dresuri de damă Pompea Vani 15 den, trasparente și foarte fine, ce debordează eleganță și feminitate.

Sursa foto: Shutterstock

Dresurile cu model, ideale pentru accesorizarea rochiei negre

Cu siguranță rar se întâmplă să vezi o combinație mai elegantă și mai senzuală decât cea dintre o rochie neagră elegantă și dresuri cu model! Această abordare este una cât se poate de populară, fie că vorbim despre modele discrete sau modele cu motive impresionante. Dacă preferi modelele simple de dresuri, unele dintre cele mai elegante accesorii pentru rochia neagră pot fi dresurile de damă Gabriella Linette 20 den, cu dungă la spate, deosebite, delicate și exclusiviste.

 

Tot modele simple prezintă și dresurile de damă Gabriella Puntina 20 den, bulinele reprezentând în sine o accesorizare perfectă pentru rochia neagră de seară. Îți plac modelele îndrăznețe? Atunci dresurile de damă Gabriella Cosmos 20 den vor fi cele mai potrivite accesorii pentru o rochie neagră elegantă.

Sursa foto: Shutterstock

Dresuri din plasă, în topul celor mai populare alegeri pentru rochia neagră

Din fericire, dresurile din plasă au părăsit categoria accesoriilor considerate vulgare și astăzi sunt purtate în cele mai cool și feminine combinații vestimentare. Mai mult decât atât, aceste modele de dresuri se numără printre cele mai populare accesorii pentru o rochie neagră, fie ea de zi sau de seară. Este important, însă, să eviți alăturarea dresurilor din plasă și a rochiilor scurte, pentru ca mesajul transmis să nu fie interpretat drept unul vulgar.

 

Dresurile de damă Garbriella Kabarette, de exemplu, pot fi o alegere extrem de elegantă de accesorizare a unei rochii negre de seară, prezentând în același timp și un model elegant cu dungă la spate, pe toată lungimea piciorului. Pline de senzualitate și erotism, aceste modele de dresuri sunt accesoriile perfecte pentru femeile care iubesc eleganța atemporală, clasică. O altă alegere inspirată pot fi și dresurile de damă cu bandă adezivă Gabriella Calze, ce arată elegant pe picior și care pot face deliciul unei rochii negre de seară.

Sursa foto: Shutterstock

Dresuri pentru portjartiere, alegeri îndrăznețe pentru o rochie neagră de seară

Ultimele, dar nu cele din urmă, dresurile pentru portjartiere se numără printre cele mai îndrăznețe accesorii pentru o rochie neagră de seară. Desigur, așa cum este de la sine înțeles, rochia neagră trebuie să aibă o lungime considerabilă pentru purtarea unor astfel de modele de dresuri.

 

Dresurile de damă Gabriella Effi sunt o alegere excelentă în acest sens, acestea venind cu un model cu dungă la spate. Captivant și senzual, acest model aparține unei serii unice de lenjerie erotică pentru femei încrezătoare, conștiente de sexualitatea lor. Alături de o pereche de pantofi stilleto negri, aceste dresuri devin accesoriile ideale pentru rochia neagră de seară.

 

La fel de îndrăznețe sunt și dresurile de damă pentru portjartier Gatta Venus 20 den, ce prezintă o bandă lată din dantelă cu model floral. Dacă te numeri printre femeile care iubesc delicatețea și calitatea ciorapilor clasice, acest model fin și elegant poate fi accesoriul cheie pentru o rochie neagră provocatoare.

Sursa foto: Shutterstock

Așa cum probabil ai tras concluzia, există numeroase dresuri care se pot transforma instant în cele mai definitoare accesorii pentru o rochie neagră de seară. Acestea nu numai că echilibrează și definesc întregul look într-un mod elegant, ci sunt detalii care nu pot trece neobservate, în timp ce reușesc să nu eclipseze farmecul celebrei rochii negre. Acum vei știi cu siguranță ce dresuri să alegi pentru o astfel de rochie, așa că te așteptăm în magazinul online Meia pentru a face cele mai inspirate alegeri în materie de dresuri!