Sursa foto: Shutterstock

Tu și prietena ta cea mai bună știți totul una despre cealaltă și vă cunoașteți fiecare secret. Și pentru că ea este persoana care te cunoaște cel mai bine, prima căreia dorești să-i povestești tot ce ți se întâmplă și cea care ți-a fost alături în cele mai importante momente din viață, cu siguranță îți dorești să o surprinzi, cu fiecare ocazie, cu un cadou deosebit prin care să-i arăți cât de mult înseamnă prietenia ei pentru tine. Și tocmai pentru că îți dorești să-i oferi bucurie, de cele mai multe ori parcă niciun cadou nu pare cel potrivit. 

 

Știi deja că atunci când vine vorba de alegerea celui mai frumos cadou pentru cea mai bună prietenă, cele mai semnificative sunt cele de neprețuit: să-i fii alături atunci când are nevoie de tine, să o consolezi în momentele dificile și să o iubești exact așa cum este. Cu toate acestea, ori de câte ori se ivește ocazia, ai dori să-i oferi un cadou inedit, care să fie cireașa de pe tortul dovezilor de prietenie. 

 

Și pentru că ne dorim să-ți facem alegerea mai ușoară, ți-am pregătit în rândurile următoare un ghid cu idei originale de cadou pentru cea mai bună prietenă, inspirate de gama variată de articole pentru femei, marca Meia!  

Cum alegi cel mai frumos cadou pentru BFF-ul tău 

Oferirea cadourilor potrivite este o adevărată artă, iar când vine vorba despre ce cadou poți face unei prietene, posibilitățile de alegere sunt infinite. Pentru a restrânge căutările și pentru a-ți veni în ajutor în alegerea celui mai potrivit cadou pentru cea mai bună prietenă, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante criterii de alegere a cadoului ideal. Iată de ce trebuie să ții cont în goana după cadouri pentru BFF! 

  • Buget 

Bugetul este un element important atunci când alegi cadoul ideal pentru cea mai bună prietenă. Tocmai de aceea, este important să stabilești încă de la început bugetul în care te poți încadra, pentru a stabili astfel cât de memorabil va fi cadoul spre care te vei îndrepta. Desigur, trebuie să știi că un buget mic nu semnifică nici pe departe un cadou mai puțin inspirat sau mai puțin lipsit de importanță. De pildă, o cană personalizată pentru cea mai bună prietenă nu va fi un cadou pretențios din punct de vedere al bugetului, însă poate avea o semnificație specială pentru a ta BFF. 

  • Preferințe 

Cel mai frumos cadou pentru cea mai bună prietenă trebuie să țină cont de preferințele acesteia. Este o iubitoare a lecturii? Atunci o carte cadou pentru cea mai bună prietenă pare cea mai bună idee. Îi plac bijuteriile? Atunci poate ar trebui să te orientezi spre un set de inele pentru cele mai bune prietene. Este o persoană distractivă? Există numeroase cadouri amuzante pentru cea mai bună prietenă pentru care poți opta. Va fi extrem de entuziasmată să primească un cadou care să-i demonstreze cât de bine o cunoști în materie de lucruri care îi fac plăcere! 

  • Interese și pasiuni 

Nimic nu te poate ajuta mai mult să alegi cadoul perfect pentru BFF-ul tău decât interesele și pasiunile acesteia. Mersul la sală se numără printre hobby-urile sale preferate? Atunci câteva accesorii fitness cu siguranță se vor transforma în cadoul ideal. Prietena ta este pasionată de gătit? Orientează-te spre un set de ustensile pentru gătit care să o ajute în bucătărie. BFF-ul tău colecționează piese retro? Alege cadouri simbolice pentru prietene, precum un pandantiv vintage personalizat, pe care să-l poată adăuga la colecție. 

  • Necesitate 

Un criteriu la fel de important de alegere a celui mai potrivit cadou pentru cea mai bună prietenă este și necesitatea. Și cum vorbim despre cea mai bună prietenă, e prea puțin probabil să nu cunoști care sunt nevoile sale, motiv pentru care trebuie să ții cont de acest aspect în alegerea cadoului perfect pentru ea. 

  • Ocazie 

Urmează o ocazie specială în viața celei mai bune prietene? Ei bine, ocazia este un criteriu important în alegerea cadoului perfect pentru ea. Ideile de cadouri pentru cea mai bună prietenă vor diferi în funcție de prilejul cu care îi oferi cadoul, fie că ne referim la sărbători, la onomastică, la aniversare, la finalizarea studiilor sau la avansarea în cadrul jobului. Fiecare ocazie cere un cadou deosebit și..diferit! 

Sursa foto: Shutterstock

Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă 

Așa cum am promis la începutul articolului, îți vom oferi în rândurile următoare o serie de idei originale și ușor atipice de cadouri pentru cea mai bună prietenă, inspirate de magazinul online Meia. De la lenjerie modelatoare și până la costume sexy, suntem gata să te inspirăm cu cele mai interesante idei de cadouri pentru BFF, așa că nu rata ocazia de a-ți surprinde cea mai bună prietenă cu aceste articole mai mult decât esențiale în garderobă!   

Cadou pentru cea mai bună prietenă în funcție de vârstă

Ești în căutarea unui cadou potrivit pentru cea mai bună prietenă? Te poți orienta către următoarele idei de cadouri originale, pe care le poți alege pentru BFF-ul tău, în funcție de vârstă: 

  • Dresuri din plasă pentru cea mai bună prietenă adolescentă 

Prietena ta adolescentă are un stil vestimentar ușor excentric și îi place să adopte ținute chic? O pereche de dresuri din plasă poate fi una dintre cele mai bune idei de cadou pentru cea mai bună prietenă de ziua ei. Optează pentru un model precum dresurile de damă Gabriella Kabarette și cu siguranță o vei impresiona! 

  • Accesorii fitness pentru o femeie de 20 de ani 

Cea mai bună prietenă, în vârstă de 20 de ani este preocupată de sala de fitness? Atunci o idee excelentă de cadou poate fi un set de benzi elastice fitness Pressio, care să-i ofere posibilitatea de a se antrena în cele mai diverse moduri și de a le utiliza pentru exerciții fitness, de aerobic, pilates, yoga sau stretching. 

  • Costum sexy pentru prietena ta de 30 de ani 

Prietena ta cea mai bună, în vârstă de 30 de ani este o femeie senzuală, cu o pasiune pentru lenjeriile intime provocatoare? O costumație sexy poate fi una dintre cele mai bune idei de cadou pentru ea, motiv pentru care îți sugerăm să-i dăruiești un body stockings Pressio Kim, combinația ideală de pasiune și eleganță. 

  • Colanți compresivi pentru o femeie de 40 de ani 

Cea mai bună prietenă a ta are 40 de ani? Atunci lenjeria modelatoare poate fi cea mai bună idee de cadou, mai ales dacă te îndrepți spre o pereche de colanți compresivi pentru slăbit din neopren Thermo Slim Pressio. Compoziția de țesătură din spandex și poliuretan, talia înaltă și prinderea ajustabilă sunt elementele perfecte, mai ales dacă cea mai bună prietenă își dorește să renunțe la câteva kilograme! 

  • Ciorapi cu compresie ușoară pentru prietena ta de 50 de ani  

Dacă ești în căutarea unei idei originale de cadou pentru cea mai bună prietenă, ciorapii compresivi medicinali pot fi alegeri extrem de inspirate de cadou. Deja am vorbit într-un articol anterior despre beneficiile pe care ți le oferă purtarea unor ciorapi compresivi, motiv pentru care BFF-ul tău, la vârsta de 50 de ani, cu siguranță se va bucura să primească în dar o pereche de ciorapi cu compresie ușoară.

  • Orteze compresive pentru o femeie de peste 50 de ani 

O altă idee interesantă de cadou pentru cea mai bună prietenă, cu atât mai mult cu cât aceasta a depășit vârsta de 50 de ani este orteza compresivă. Fie că vorbim despre dăruirea unei orteze compresive pentru încheietură, pentru genunchi, cot sau gleznă, acest produs este ideal, mai ales dacă prietena ta se confruntă cu diverse probleme articulare sau a suferit vreo contuzie. 

Sursa foto: Shutterstock

Cadou pentru BFF în funcție de ocazie 

Așa cum am menționat la începutul articolului, ocazia este un criteriu important de selecție a cadourilor pentru cea mai bună prietenă. Iată ce idei de cadouri îți propunem, în funcție de cele mai diverse ocazii: 

  • Portjartiere pentru o vacanță romantică 

BFF-ul tău se pregătește să plece în luna de miere sau într-o vacanță romantică alături de partener? Atunci cu siguranță este ocazia potrivită să-i dăruiești niște portjartiere. De pildă, jartiera Gabriella Thigh Band Plus Size este cadoul perfect înainte de a pleca în vacanță!   

  • Colanți pentru noul abonament la sală 

Ai nevoie de o idee inspirată de cadou pentru cea mai bună prietenă, care tocmai și-a făcut abonament la sală? Ce ai spune despre o pereche de colanți cu talie înaltă care absorb transpirația? Noi spunem că sunt perfecți pentru antrenamentele intense la sală, pentru mersul pe bicicletă sau pentru jogging și pot fi cel mai original cadou pentru cea mai bună prietenă de ziua ei!   

  • Dresuri cu model de Mărțișor 

Vine Mărțișorul și nu știi ce să oferi în dar celei mai bune prietene, alături de un șnur și un buchet de ghiocei? Noi îți propunem să alegi o pereche de dresuri cu model, care să-i completeze în mod ideal ținutele de birou sau de petrecere. De exemplu, o pereche de dresuri de damă Gabriella Cosmos 20Den poate fi cea mai bună alegere. Și nu numai de mărțișor, căci acesta se poate transforma chiar și în una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru prietene de Crăciun!

  • Șosete lycra cu model de ziua onomastică 

Se apropie ziua de nume a celei mai bune prietene? Ei bine, o idee originală de cadou poate fi o pereche de șosete lycra cu model, mai ales dacă prietena ta este o fashionistă absolută și este fascinată de combinația de sandale cu ciorapi!  

  • Lenjerie modelatoare cu ocazia zilei de naștere

Ziua de naștere a celei mai bune prietene este cu siguranță un bun prilej de a-i oferi cadouri originale și inspirate, ceea ce ne duce cu gândul către lenjeria modelatoare, ce poate oferi oricărei femei formele dorite. Am vorbit într-un articol anterior despre cum să alegi cea mai bună lenjerie modelatoare, ceea ce ne îndeamnă să-ți sugerăm un chilot modelator cu talie înaltă tip colant drept cadou pentru cea mai bună prietenă de ziua ei.  

  • Dresuri de mireasă cu ocazia nunții 

Se apropie nunta celei mai bune prietene? Atunci este ocazia perfectă să o surprinzi cu dresuri de mireasă în una dintre cele mai sexy variante. Un model ideal este perechea de dresuri de damă pentru portjartier Gatta Venus

  • Ciorapi pentru gravide cu ocazia unei sarcini 

Dacă cea mai bună prietenă tocmai a aflat că este însărcinată, un cadou original pentru ea poate fi selectat din gama de dresuri și ciorapi pentru gravide. De exemplu, ciorapii pentru gravide Gabriella Mamma 40Den vor putea asigura un maxim de confort unei femei însărcinate!

Sursa foto: Shutterstock

Cadouri pentru cea mai bună prietenă în funcție de necesitate 

Ești cea mai bună prietenă a iei, prin urmare ești la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa și știi cu siguranță care sunt lucrurile de care are cea mai mare nevoie. Pentru ca alegerea cadoului perfect pentru cea mai bună prietenă să fie mai ușoară, ține cont de necesitățile ei. Iată câteva idei în acest sens: 

  • Ciorapi cu compresie medie pentru diverse afecțiuni 

Cea mai bună prietenă se confruntă cu diferite afecțiuni cauzate de insuficiența venoasă sau varice? Atunci o pereche de ciorapi cu compresie medie cu siguranță este o necesitate pentru ea, ceea ce o transformă automat într-unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru BFF.  

  • Maiou modelator cu efect de subțiere 

Prietena ta se confruntă cu reținerea de apă sau cu o postură anormală a corpului? În acest caz, cel mai original cadou pentru cea mai bună prietenă poate fi un maiou modelator cu infraroșu de la Pressio, cu efect de netezire și aplatizare a abdomenului, fără formarea unor cute inestetice. 

  • Leggings din bambus pentru modelare 

Și dacă tot suntem la capitolul de lenjerie modelatoare și dorești să o ajuți pe prietena ta cea mai bună să-și modeleze corpul într-un mod perfect, avem o altă idee pentru tine – leggings din bambus cu turmalin negru Pressio, cu efect instant de subțiere.  

  • Sosete sport pentru sala de fitness

Ești în căutarea unui cadou potrivit pentru cea mai bună prietenă care petrece zilnic timp la sala de fitness? Ei bine, câteva perechi de șosete sport pot fi cadoul ideal, mai ales dacă optezi pentru șosete clasice antiderapante!  

  • Dresuri cu bandă adezivă 

Prietena ta cea mai bună este o femeie elegantă, care adoptă întotdeauna ținute cu fuste conice sau rochii midi, pe corp? O pereche de dresuri cu bandă adezivă pot fi un cadou extrem de original pentru BFF. Sugestia noastră este modelul de dresuri de damă cu bandă adezivă Gabriella Lana.  

  • Ciorapi medicinali pentru prevenirea inflamațiilor 

Ciorapii compresivi medicinali se vor potrivi de minune drept cadou pentru cea mai bună prietenă, mai ales dacă prietena ta se confruntă cu varice, edeme sau petrecerea unui timp îndelungat în picioare. De pildă, ciorapii compresivi modelatori Pressio AMS pot fi o idee genială de cadou!  

  • Mânecă de compresie 

Dacă cea mai bună prietenă s-a confruntat recent cu afecțiuni ale ligamentelor sau articulațiilor, o mânecă de compresie poate fi cadoul indicat pe care i-l poți oferi. Îți sugerăm să optezi pentru mâneca de compresie pentru mâna dreaptă bej de la Pressio

Sursa foto: Shutterstock

 

Sperăm că toate aceste idei originale și distincte de cadouri te vor ajuta să faci cele mai frumoase și inspirate surprize BFF-ului tău. Cu atâtea sugestii, este imposibil să nu găsești cel mai frumos cadou pentru cea mai bună prietenă, indiferent de preferințe, vârstă, ocazie sau necesități!